Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, April 20, 2009

Ye..ye..coklat

Gud Morning...hari ni umie rasa happy sgt sb mlm td umie ada terima satu hadiah dari hubby..dia baru balik dari Kuantan, so dia belikan umie gift..nak tau apa hadiah tu..meh kita tengok...

Box ni comel jer...

Look..ada coklat. kat dalam kotak ni ada 12 biji coklat..mcm2 bentuk je..Umie suka coklat yang bentuk love tu..comelnyer..

Ni white coklat


Ni pulak coklat yang ada almond kat dalam nyer..


p/s: Setiap jenis coklat ni ada almond, hazelnut, kismis dan mcm2 lagi la..yummmy..sedapnyer.... Anyway, thanks hubby..i like it..ur so sweet..

post signature


7 comments:

  1. hehehe... Na.. meh la ambik coklat nie..hehehe..sesekali dapat hadiah gini pun best gak kan...

    ReplyDelete
  2. hehehe...xda embak tek..tinggal kat peti di rumah..

    ReplyDelete
  3. ohh... pengantin baru meniti zaman bahagia.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. sdpnye coklat..feveret gak tu..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...