Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, April 09, 2009

update..

hai..update?? dah lama rasanya x update n3 ni..umie pun dah xda idea nak berblogging ni..dalam 2 minggu ni umie asyik jejalan ke blog org lain je then baca n3 diorang..best gak gitu..semenjak balik bercuti ni umie byk sgt kerja nak kena wat...tu yang x sempat nak update n3 ni..sebenarnya ada gak idea nak update tp senuabya terhad sb ada perkara yang umie wat xleh nak kongsi kat dalam blog ni..adala sbb-sbb nyer...xper..sabar je kengkawan yer..ada la berita terkini dan sensasi yang akan umie bagi tau nanti k..anyway..tunggu je la next n3 umie nanti tau..salam ukhuwah dari umie...

post signature

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...