Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, April 01, 2009

Mrs Umie

Salam semua...dah 1/2 bulan umie bercuti sb balik kampung untuk mendirikan masjid with someone i love n i miss him...Saat nama disebut oleh tok kadi..jantung umie mula bedegup kencang..tak tau la nak ckp macam mana perasaannya..Someone yang pernah mendirikan rumah tangga mungkin pernah mengalami seperti yang umie rasakan...mulai dari saat tu..sah la sudah umie menjadi isteri orang...Now i become Mrs Umie..hehehe. Time keluarga nak g menepung tawar umie..rasa sedih nyer tak boleh nak tahan..memang nangis time tu jugak..mcm terasa beban yang mak umie tanggung mcm dah lepas dah...kesian mak umie kan...

post signature

6 comments:

  1. tahniah umie...
    moga lebih bahagia dan dilimpahi rahmat hendaknya

    bile nak wat n3 gambo2 kawen...;p

    ReplyDelete
  2. Umie..tahniah..mana gambar kawin.nak tgk:)

    ReplyDelete
  3. Tahniah Umie...Know what? saat indah dalam perkahwinan Na ialah bila mana solat Na diimamkan oleh seseorang yang menjadi sandaran hati...Harap Umie pun akan menikmati saat2 indah itu...banyak lagi saat indah yang lain...tapi ini yg paling bermakna dalam hidup na...

    ReplyDelete
  4. thanks dhan, ayu n Na..umie memang dah mengalami saat yang Na ckp kan tu...rasa begitu sempurnanya solat tu sb di imamkan oleh dia...

    ReplyDelete
  5. umie..ne pic kawen ne? edehhh...gerek senyap² kitak duak owh..apapun, taniah arrr...

    ReplyDelete
  6. thanks kak nor..hehehe..mek 2 gerek senyap jak sb jarang kuar sama sb ya la org lain jarang nemu mek 2..hehehe

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...