Follow Us @umie.sapidah

Friday, March 13, 2009

Suara Hijau Daun...

sedihnyer rasa...org wish happy wedding kat umie..umie lak rasa sayu je hati ni..anyway..thanks to u all yang wish kat umie tu..moga-moga yang x kahwin lagi tu lepas wish wedding umie akan cepat dapat jodoh cepat dan kawin cepat..Aku rasa mcm ni la perasaan shidah time nak dekat-nak kawin ka...anyway..umie nak tujukan lagu ni kepada member yang buka blog umie ni..dengnar la lagu suara hijau daun ni..

post signature

3 comments:

  1. bila umie kawen ek?anyway selamat menjadi pengantin baru...

    ReplyDelete
  2. ehheh~ best nye nak kaWen dah!!!

    ReplyDelete
  3. umi, nice to meet you...... I hope I can be your friend...... your blog is very interesting, so I enjoy to read it........

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...