Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, March 13, 2009

Suara Hijau Daun...

sedihnyer rasa...org wish happy wedding kat umie..umie lak rasa sayu je hati ni..anyway..thanks to u all yang wish kat umie tu..moga-moga yang x kahwin lagi tu lepas wish wedding umie akan cepat dapat jodoh cepat dan kawin cepat..Aku rasa mcm ni la perasaan shidah time nak dekat-nak kawin ka...anyway..umie nak tujukan lagu ni kepada member yang buka blog umie ni..dengnar la lagu suara hijau daun ni..

post signature

3 comments:

  1. bila umie kawen ek?anyway selamat menjadi pengantin baru...

    ReplyDelete
  2. ehheh~ best nye nak kaWen dah!!!

    ReplyDelete
  3. umi, nice to meet you...... I hope I can be your friend...... your blog is very interesting, so I enjoy to read it........

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...