Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, April 30, 2009

:: Tag My Heritage::


Hahaha..mcm kelakar la pulak negok gambar ni..betul ke apa umie dah scan kat gambar ni..hehehe..td..sebelum nak balik..umie godek-godek la Na Shari punya blog..then terjumpa la web my heritage ni...umie try la 3 gambar then ni la yang paling umie puas hati..hehehe...gambar 1 dan 2 umie upload tu memang klakar giler-giler la..muka yang umie x pernah tengok pun ada gak..ada ke artis muka mcm tu? kalu korang x caye try la wat..tengok result nye macam mana...meh terjah ke laman web ni..My Heritage. Kalu saper-saper dah try buat tu..meh la publish k..Oleh itu..umie nak anggap ni sebagai tag la..1st umie nak tag org yang berkenaan...jeng..jeng..jeng...

.

.

.

.

::monalea ::kak ain ::arina

Nota kaki: just enjoy k...Wajib jawab tag ni...

post signature

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...