Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, April 30, 2009

i miss her...

i miss her...
i miss my mum
sedihnyer..mak umie masuk hospital kelmarin
dia memang nak g medical check up
then terus kena tahan kat wad
sb nak stabil kan tekanan darahnyer..
last week mak umie g ikut kakak sulung umie ke Mukah
nak tengok Pesta kaul kat sana
then balik dari sana terus kena tahan kat wad
tekanan darahnye mencecah 200 lebih
but now..alhamdulillah..dia ok but still
dok kat wad lagi...
umie minta maaf mak sb x leh nak g melawat
umie dok jauh
anyway, mak jagalah kesihatan mak baik-baik k..
umie doakan semoga mak akan cepat sembuh k..
i love u n miss u so much...
nota kaki: sedihnya...umie memang dah mengalir airmata dah time wat n3 ni...

post signature

6 comments:

  1. ala kak..jgn la nanggis..sedih laa baca n3 akak ni..telefon jelh selalu tya khabar..mak akak msti phm situasi akak..

    ReplyDelete
  2. sedihnyer..tu la sb nyer dalam minggu ni akak rasa mcm muram jer..baru td akak call baru tau dia masuk wad..time ni baru la sedar kalu dok jauh dari keluarga..

    ReplyDelete
  3. Dok jauh pun xpe, kita doakan dia dari jauh. Kalau ada masa, try calling2 sdara2 kt sana ke kn..

    ReplyDelete
  4. Thanks ayie..mlm ni baru nak call abg umie..

    ReplyDelete
  5. be strong dear...Na doakan semoga mak umie cepat sembuh...Insyaallah.

    ReplyDelete
  6. Thanks Na..kalu umie buka n3 ni mesti airmata umie bertakung lagi..

    **thanks kepada semua yang mendoakan kesihatan mak umie..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...