Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, April 13, 2009

CNI

Mesti ramai yang tahu pasal CNI kan..tp sesetengah org masuk CNI nak dapat income lebih..ada jugak yang wat utk keperluan peribadi diaorg..kalu mcm umie..dua-dua umie boleh..umie start guna CNI ni setelah disyorkan oleh ofismate umie. Namanya Arina...umie ngan dia ada masalah kulit muka..alhamdulillah sekarang ni kedua-duanya xda masalah lagi..dengan adanya CNI ni alhamdulillah..semuanya dah clean n clear..

kat sini umie nak berkongsi sikit la pasal produk yang umie guna ni..memang berkesan.dalam masa 1 bulan dah dapat tengok kesannya..kulit umie ni kulit berminyak..so senang la nak berjerawat..nasib baik la ada produk CNI. umie gunakan Intensive Skin Care B untuk kulit muka berminyak dan sesiapa yang kulit kering tu boleh la gunakan Basic Skin Care A. Kalu nak tau lebih lanjut lagi umie boleh syor kan kepada dealer CNI umie yang memantau kulit umie sekarang ni. Setiap bulan nak kena buat facial menggunakan produk CNI. kalu Kawan-kawan x percaya dengan ckp umie..try la wat facial CNI. Kat bawah ni umie tunjukkan beberapa produk yang umie guna. Harganya xyah la nak kata la..nak cantik..sanggup lakukan apa saja..kalu nak harga lebih rendah masuk la jd ahli CNI selain nak cantik boleh gak dapat income.

Skin Wash


IRES Two Way Cake SPF15
Skin Vital




Skin Balance Essence

Skin Soothe



S emua produk ni bukan nya mcm kita beli produk lain..2 minggu yang pertama just pakai skin balace n skin wash je dulu. Selama 2 minggu umie pergi kerja x pakai bedak muka pun..lepas tu umie tingkatkan lagi produk tu seperti yang disyorkan oleh dealer umie tu..anyway..kalu nak lebih lajut..boleh la tanya umie sendiri..InsyaAllah umie boleh kongsi pengalaman umie dengan kekawan semua..


post signature


7 comments:

  1. btul-btul...semuanya akan terserlah indah bersama CNI..huhuhuhu..lihat la wajahku ini skrf bak persis mutiara..huahuahuahua...

    ReplyDelete
  2. Na pulak suka guna produk COSWAY. hehehe

    ReplyDelete
  3. mmg gne CNI dah... tapi nak wat facial kat ner?

    ReplyDelete
  4. zawin: dulu umie wat facial kat equine...kat putrajaya ni pun ada gak..kedai CNI di Presint 15..zawin tinggal kat mana?

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum.. umie, sy dh 2 minggu lbh dh pakai skin wash n skin balance essance +lyophilize... kulit sy jenis y berjerawat, tp x da la byk sgt... skrng ada la 2 3 biji.. y byk parut... cm na nk hilangkan ea

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum.. umie, sy dh 2 minggu lbh dh pakai skin wash n skin balance essance +lyophilize... kulit sy jenis y berjerawat, tp x da la byk sgt... skrng ada la 2 3 biji.. y byk parut... cm na nk hilangkan ea

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam Nor Atikah...

      Lama dah umie x guna CNI ni.. skrg umie dah guna shaklee.. alhamdulillah parut muka dah makin pudar... kalau nak try shaklee.. boleh jer whatsapp umie yer..013-4215713

      Delete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...