Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, April 14, 2009

tag tag tag...

tag oh tag..ni nak jawab tag dari rina ni..tag yg sebelum ni akak xjawab lagi la rina..hold dulu la yer..nanti akak jawab..nak jawab tag yang ni dulu la yer..hehehehe

Adakah anda suka blogging? Kenapa?
~~sb umie boleh baca aktiviti org lain n dapat ramai kawan di alam maya..


Blog siapa yang selalu anda skodeng? Nyatakan 5
~~Of course la blog umie sendiri (sama mcm rina..hehehe) then blog 5 yang teratas yang telah mengupdate blog mereka setiap hari..


Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menemani dan menyayangi anda sepenuh hati? Dan siapa kah orang itu?
~~Of course la nak..The lucky man tu la my hubby.. (nama di rahsiakan..hehehe)

Taken or single? Mana lebih bagus?
~~Taken la ..sb umie pun baru berumahtangga so..kemanisan hidup bekeluarga ni memang so sweet.. Ada org disisi baru la lengkap hidup nyer..hehehe (rina..cepat2 la kawin..xoxox)


Pernah tak cinta anda tidak dibalas?
~~X pernah sb memang x nak ambik risiko nak kat org lain pun.. (kuikuiuikuki...) Nasib baik la cinta umie ngan hunbby sekarang ni dua-dua terbalas..hihihihi)


Ciri-ciri idaman gf/bf anda?Nyatakan 5 ~~Memahami...sanggup berkorban untuk umie..caring..suka berjenaka..sayang kat umie dan byk lagi la..(kalu nak senarai pun rasanya x muat la blog ni..hehehe)

Pada umur berapakah anda akan merancang untuk berkahwin?
~~dah kawin dah pun..hehehe (18 Mac 2009)


Nak berapa anak? ~~InsyaAllah..kalu ada rezeki umie x kisah..kalu boleh tu nak la anak kembar..hehehehe

date of birth ~~ 1 Oktober 1981

best present yg penah dpt?
~~Cincin emas 916 beli kat alamanda yang dihadiahkan oleh boyfriend umie iaitu hubby umie sekarang ni...


gift yg di impikan..? aper ekk...? haa..umie nak ada org hadiahkan umie sebuah rumah...(boleh x hubby ku sayang..??)


fav colour
~~pInK (lihat je la warna blog umie nie..)


fav numbers?
~~semua number umie suka... ( tp kalu diberi pilihan nak no. 10)

best place yg ingin dijejaki?
~~Kalu dalam Malaysia..umie nak g Karambunai, Sabah (nak ajak hubby g honeymoon boleh x..?) ~~kalu kat luar negara umie nak g tpt bersalji sb Malaysia xda salji..hehehe.. (salji tiruan xnak la...hihihi)


5 orang yang hendah di tag :

ayu, dhan, Na shari, @liya, Cat

post signature

4 comments:

  1. wah, wujud lg tag ni~ adeh~

    ReplyDelete
  2. waahh cepatnya buat dan yg paling syok..ada slot mengenakan org yer..nti sy ajak Mr.A kawin besok..hahahahha...igt apa main pondok2!!!...huhuhuuhu...

    ReplyDelete
  3. umikk...umikk..
    apsaltak ckp ade blog??
    hehehe..kay da link umik..
    keep in touch ok!!
    kasi la uat tag ni..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...