Follow Us @umie.sapidah

Tuesday, February 20, 2018

Redeem Point BonusLink


Hari ni mengangkut barang dari ofis sebab barang shaklee dah sampai. Bukan setakat tu jer, redeem point Bonus Link hari tu pun barangnya dah sampai jugak.

Husban umie redeem point bonus link tu then dapat la Fry Pan ni. Point dalam 5k gitu. Kalau ikutkan dah banyak dah point tu tapi disebabkan tak pernah reedem jadi banyak jugak yang burn.



oklah.. dapat produk Giacomo


dapat sekali dengan sudip pulak tu.

so, korang bila lagi nak reedam?


No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...