Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, July 04, 2016

29 Ramadhan, 4.7.2016





Assalamualaikum dan Salam Ramadhan...

Esok dah Ramadhan terakhir tahun ni.. macam sekejap jer Ramadhan ni datang jenguk kita.. tak terasa dah 30 Ramadhan dah esok hari dan lusa dah raya.
Tahun ni umie beraya di Batu Pahat, rumah mertua.. then raya ke 4  dah balik Sarawak dan ambik cuti 3 minggu kali ni. Dah alang-alang balik guna waran kerajaan, so berbaloi kalau cuti lama.. baliknya jarang dan memandangkan cuti still banyak lagi.. boleh la ambik cuti lama sikit kan..


Esok bertolak balik Batu Pahat tp satu apa barang pun tak kemas lagi.. yang ada barang nak bawa balik Sarawak..hehehe



See... perfume jer dah 1 kotak A4.. ni dah ada yang buat payment dan booking.. so memang kena bawa sendiri la..lagi cepat..tak perlu kos pos laju.. jimat pulak tu kan..hehehe

barang-barang lain tak kemas lagi.. jap lagi nak kemas baju nak bawa balik Batu Pahat jer sebab petang 1st day raya nak balik KL semula..

So.. dikesempatan ini umie nak ucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin. Semoga raya kali ini memberikan rezeki yang melimpah ruah.. aaamiin...






No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...