Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, June 10, 2016

Sampai dah Perfumenya

Alhamdulillah... sampai dah perfume yang di tunggu selama hampir 2 minggu...

Hari ni start dah buat promosi kat kawan ofis.. dah ada 7 botol yang dah di list down untuk di order ..4 botol dah dalam proses pos.. alhamdulillah...

Seronok pulak jual perfume ni rupanya..sebab ramai orang suka bau wangikan.. lagilah kita yang x mampu nak beli perfume mahal-mahal ni..



Happy tengok kawan-kawan yang beli perfume dapat beli perfume murah mcm ni.. bau dah setanding yang mahal.. saper yang tak nak kan...


So... umie beli la yang mini perfume 3ml ni setiap 1 dapat 20 botol.. boleh wat tester kat kawan-kawan.. mana tau nak order sekali kan...

Bulan ni ada diskaun untuk customer De'xandra tau..diskaun RM5 setiap botol khas dari 6 Jun 2016  sehingga 10 Julai 2016 jer tau... Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan 2 botol RM110/RM120 jer...jimat banyak dah tu tau...

Kalau ada yang berminat nak try tu boleh jer whatsapp umie...013.421.5713...








No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...