Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, January 05, 2016

Dulu tak minum kopi rasa pelik jer !



Happy New Year you all..


Belum terlambat lagi umie nak wish kan.. baru 6 Januari.2016 dan ni 1st entry untuk blog ni..

Pernah dengar ada yang tak minum kopi?


Umie adalah salah seorang daripadanya.. dulu yer.. tp since nak masuk tahun baru ni tadi.. boleh pulak umie tersuka tanpa sengaja pulak terminum kopi..hehhee

Banyak gak umie try minum kopi tp rasanya tak la sesedap mana pun atau umie tak pernah try lagi kopi yang glamour seperti starbucks merata tempat ada, atau coffee beans yang dulu byk di shopping mall dan airport ataupun bing! coffee seperti di Kuching yang diaorg kata sedap tu...

Serius..! umie memang tak pernah rasa coffee seperti tempat yang umie sebut tu. Pernah try minum kopi/nescafe dalam tin..tp x sesedap seperti yang diiklankan..hehhee..kalau yang 3 in 1 tu lagi la tak boleh nak telan.. minum jer kepala jadi sakit dan pening.

Tapi u all tau tak... umie dah jumpa yang sesuai dengan anak tekak umie..hehhehee... 1st time umie try dah rasa sedap...hehhehe


You all pernah try minum cafe latte ni? cer try...hehehhe...

Brand Farm Fresh ni kan brand susu fresh dan ada gak dia keluarkan air yogurt sedap...


2 comments:

  1. sama la sikpat masok kopi. pening palak terus immediately ... sikda tunggu2 gik ya. lom try yg tok gikla.. sik penah nemu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kmk mun g supermarket br meli tok.. mun minum air di kedai memang xda order kopi..

      Delete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...