Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, January 15, 2016

TM Streamyx

Hampir 1 minggu rumah umie xda internet...Balik kerja Khamis minggu lepas.. terus on wifi tp devicenya menyala merah... what's happen? dah reboot pun xboleh.. last sekali husband call TM tanya khabar..hehehe

U all tau tak.. tengah taip entry ni sambil tu umie dengar live dari Irfan Khairi.. katanya dia buka Akademi Irfan Khairi yang kelas pertama adalah Facebook Master Class..menarik kan.. saper nak Master dalam facebook ni boleh join kelas tu.

Back to main untuk entry umie...

Balik rumah xda wifi internet bagai masuk dalam gua..hahaha... u all tau x perasaannya macam mana kan?
Umie balik rumah memang akan on pc.. sambil tengok fb, ambik info kat google mesti akan buka youtube, dengar lagu.. ni xda internet.. macam tak da mood..

Bukan internet kat handphone xda cuma macam xpuas pulak nak surfing sesuatu..hihi

Now alhamdulillah.. wifi dah kembali pulih hari selasa hari tu.. memang bersabar dalam beberapa hari lagi-lagilah time hujung minggu tak boleh nak buat apa...

So TM.. terima kasih sebab layan kerenah husband umie yang selalu bertanya khabar pasal streamyx ni dan terima kasih sebab bertindak dengan cepat dan settlekan problem tu.



2 comments:

  1. bena kata ktk. mun sekda internet ya.. yarabi. haha nang macam dah jadi rutin harian dah ow. tedah. ngarap broadband jak lalulah. nyakit ati kadang2

    ReplyDelete
    Replies
    1. yalah.. diarea kmk tok coverage celcom memang low..bercinta nunggu mun nak buka apa-apa..hihihi

      Delete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...