Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, September 07, 2015

Bukan Donut Big Apple

Sekarang ni ramai dah terer buat macam-macam jenis kuih, kek, biskut dan donut seperti tukang masak profesional dan rasanya pun dah setanding jenama terkenal.

bukan donut big apple



Jumaat lepas ada jamuan di ofis. umie order donut ni..
jangan keliru okay... ni bukan donut big apple.. tp just donut biasa yang dibuat topping seperti big apple.. memang pro kakak ni buat tau.. rasa pun sedap gak.

kalau saper2 nak order area putrajaya tu boleh la contact:

Kak Ummu Annie - 019-3662751 (Presint 16, Putrajaya)

Kalau yang berada disekitar Putrajaya dia boleh COD kan untuk anda. 
Sangat sedap...

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...