Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, September 29, 2014

Nasi Lemak Sotong

Nasi Lemak 

Banyak-banyak nasi lemak... umie biasa makan nasi lemak biasa dan nasi lemak sambal paru.
2 hari yang lepas umie ada gak makan nasi lemak.. tp nasi lemak biasa jer.. tp sedap gak la.. beli kat 
pasar malam kat taman rumah umie ni jer...

Nasi Lemak RM1.20
 

Nasi Lemak Sotong

Sabtu tadi umie dan husband ke Banting untuk COD Shaklee pada customer then singgah makan nasi lemak sotong kat Banting. Husband umie dah 2x dah makan kat sini.. then umie baru nak try.

Nasi lemak sotong termasuk air ( teh o dan teh tarik) RM11
 
Nasi lemak ni sedap, ada sotong, ikan bilis dan telur, Telur goreng tu add on..hehe...
Bagi umie harga berpatutan, sambal tak pedas, sedap tp nasi agak lembik..mungkin cara mereka memasak kot tp umie suka nasi lembik ni..heheh...

Boleh la lain kali makan lagi kat sini.

Lokasi kedainya di berdekatan Speed Mart Banting, tak jauh dari econsave dan kalau petang-petang ada jual satay sedap kat tpt ni..

Kalau yang suka makan nasi lemak..umie recommendkan u all makan kat sini.


Lepas makan jangan lupa telan phytocol-st, omega dan lecithin okay..


Page : https://www.facebook.com/AthiyyahHannani
No. Hp: 013-4215713 (sms/whatsapp) - 013-8213930 (sms/call)
Emel: shafiedah_n@yahoo.com
COD: Putrajaya, Bangi, Sepang, Nilai, Banting
Pos: Ke seluruh Malaysia dan luar negara


No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...