Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, April 16, 2013

Hampir 1 month

Assalamualaikum... 
Hampir 1 month blog x berupdate

saya sayang blog saya...dulu hampir setiap hari sy update.. xkisah la kisah sendiri atau rakan-rakan...
tp sekarang jenguk pun jarang.. dah g baca n3 blog org lain ada masa la pulak yer..
nak wat n3 blog sendiri xda idea pulak..

bahan tu ada cuma x berkesempatan la pulak..
now umie nak kena mange 2 blog dan 2 fb...
hebat x hebat..

hampir 3 bulan umie join MLM...alhamdulillah.. umie dah dapat income utk kali ke 2.. 
alhamdulillah.. semua tu rezeki dari Allah berkat usaha yang umie lakukan...

sesiapa yang berkesempatan nak g jenguk fb page khas untuk Shaklee umie


sila support umie k...hehhe...

oklah u jer nak update hari ni... hopefully nanti umie akan share kan lagi pasal Shaklee k...



with love,

umie sapidah

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...