Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, May 09, 2013

Naik Rank dan dapat Cheque RM368 dari Shaklee

Assalamualaikum...

hai bloggers... maaflah dah lama blog x berupdate.. tp walaupun blog x berupdate tp still ada gak org g jenguk kan sini kan.. tq..tq..

untuk pengetahuan u all.. umie skrg dah rasa seronok sb terjebak ngan MLM..
"MLM memang bisnes yang bagus untuk gain financial freedom dan gain free coaching and knowledge"
petikan ayat ni umie culik dari Master Cery (Mamafaiz

macam mana umie kenal shaklee sb umie lepas baca blog dia.. tp umie bukan jadi anak bisnes dia tp umie jadi anak bisnes kepada piut miut dia.. tp aura dia tu boleh sampai ke peringkat umie ni padahal jauhnya bertingkat2..

tp memang salute la kat dia.. dan sb aura dia umie dalam tempoh 1 bulan sahaja umie pegang title Distributor biasa dan bulan ke 2 umie dah naik rank ke SUPERVISOR..

apa yang umie dapat apa bila naik Supervisor ni.. umie dalat bonus 4 angka.. then dapat lagi Cheque rm368 dari Shaklee..alhamdulillah.. bestnya apa bila join shaklee..
xpernah lagi umie jumpa MLM mcm ni.. kalau yang masuk jer MLM terus dapat 4 angka tu bukan MLM sb MLM ni kalau x bersusah payah dulu xkan dapat rasa kemanisan berusahanya...

Serius...umie seronok join Shaklee sb x stress nak fikir mcm mana nak dapat modal beli brg? mcm mana pengurusan masa, nak bahagikan masa sb takut x cukup.. tp alhamdulillah semuanya cukup.. 
dengan rezeki yang Allah bagi setiap bulan sejak join shaklee ni.. dengan masa 24/7.. semuanya cukup.. alhamdulillah..

join shaklee bukan satu penyesalan bagi umie tp itu adalah satu pengorbanan yang sungguh manis..

alhamdulillah.. berkat usaha.. ibarat setiap bulan umie naik rank lagi.. dan bulan ke 3 umie effective sebagai supervisor dan pada bulan yang sama umie naik ke rank Senior Supervisor dan 1 level dengan upline umie dah.. alhamdulillah... Shaklee mengamalkan persaingan sihat..


ni cheque pertama umie dapat setelah bergelar supervisor..selama 2 bulan join shaklee..
dan tambah pulak ngan bonus umie.. bulan tu umie dapat rm2+++.. lebih dari gaji umie sekarang..

saper nak bagi byk ni.. ko nak? join lah shaklee...

nak tau lebih detail dari ni.. pm jer umie di fb atau wassap jer 013-4215713.






2 comments:

  1. Tahniah umie...semoga bertanbah rezeki dgn Shaklee. Kamek pun baruk join shaklee.

    ReplyDelete
  2. Tahniah juak ngan ktk danini.. moga ktk pun success...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...