Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, February 02, 2013

Pesta Buku 1 Malaysia 2013

Assalamualaikum...

Baru sampai rumah terus buka notebook then update pasal Pesta Buku 1 Malaysia di PWTC...

1st time umie g Pesta Buku di PWTC ni walaupun dah hampir 7 tahun duduk kat KL/Putrajaya/Banting.
Nassib baik la mr. hubby baik hati nak g bawa..sgt bersyukur la dia bagi masa 1 jam (11.00 pagi - 12.00 tgh) untuk umie g mana booth yang umie nak pergi..1st yang umie g umie serbu Karangkraf sb nak beli Majalah PC untuk bulan Jan dan Feb then beli novel Setia Hujung Nyawa utk member dari Sarawak yang minta tolong belikan sb di Sarawak susah nak dapatkan buku ni. buku yang umie belikan tu pun umie beli online dari Karangkraf..buku harga rm19.90 dah jadi mahal sb termasuk kos pos. Dah alang-alang umie g Pesta Buku tu umie belikan utk dia sekali sb minggu depan umie nak jumpa dia sb abgnya akan berkahwin ngan org Olak Lempit, Banting tu..so x jauh la dari rumah umie...




see...betul kan umie g..bukan tipu2 tau..hehehe





so inilah beberapa buah buku yang umie beli.. habis gak la dalam rm1++.00 semuanya..nasib baik mr. hubby ada..cepat2 umie call sb duit x cukup dalam purse. mula2 ingat nak beli 3 buku yang terbaru utk bulan Februari..sekali tgk budak yang jaga buku tu siap bagi bakul lagi..haa..ambik kau...maunya seronok dok isi novel dalam bakul..nak letak balik syg..karang terngiang-ngiang lak novel tu kat kepala otak ni...so..utk 1-2 bulan ni cukup la dulu beli novel ni sb nak kena habiskan dulu baca br boleh beli lagi okay...

keluaran terbaru di Kaki Novel iaitu Khilaf Semalam, Kasihku Yang Satu dan Bukan Bisikan.
tp sejak beberapa minggu ni kurang lak umie baca novel sb bz sikit sb mengulangkaji pasal produk Shaklee supaya boleh nak bagi consultant kat org nak beli produk ni dan boleh jadi lebih yakin... cheer for me okay...

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...