Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, February 03, 2013

ESP Shaklee memang ohssseemmmmm...!!!!

Assalamualaikum..

Kalau bercakap pasal Produk Shaklee ni mesti ramai org dah terer dan ramai dah mencuba produknya...
org yang x try pun boleh tau apa supplement ni.. bukannya apa sb ramai org dok post dalam FB dan blog cerita pasal kebaikan dan kelebihan produk makanan tambahan utk badan ni....

so..kali pulak..umie nak bagi tau pasal ESP a.k.a Energizing Soy Protein..
kalau u all search kat internet..ramai org telah wat testimoni dan review produk ni...kalau customer yang  bertanya pada umie..umie akan direct ckp try search di internet untuk testimoninya spy x nampak berat sebelah sb terlalu ramai yang telah buat review pasal kelebihan ESP ni dan ramai yang testimoni yang berjaya...




terdapat beberapa kelebihan ESP ni antaranya seperti berikut:
  • membantu membina dan memperbaiki tisu-tisu badan, dari sel akan terbentuk organ. dari ogan terhasilnya sistem. Ia penting kepada pembentukan janin dan juga membantu untuk menambahkan susu.
  • menyediakan 14gm protein kacang soya dalam setiap hidangan untuk sihatkan jantung.
  • setiap hidangan membekalkan 50% daripada nilai harian kalsium untuk menyokong tulang yang kuat.
  • kandungan fitoestrogen untuk kesihatan prostat, payudara dan monopous.
  • indeks glisemik yang rendah untuk membantu mengekalkan paras gula dalam darah.
so..apa tunggu lagi...dapatkan ESP untuk hasil yang memuaskan...
boleh PM umie melalui sms/whatsapp/FB/email untuk tau lebih lanjut pasal produk...




 These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...