Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, January 19, 2013

Setia Hujung Nyawa

Assalamualaikum...

ada sesiapa yang layan Setia hujung Nyawa???
hahaha..untuk pengetahuan u all umie pun layan gak la drama ni..
siap umie download lagi...hahaha...sb apa.. seronok pulak tgk drama ni..

dalam nak masuk 2 bulan ni..umie dah layan novel balik dan haruslah nak tgk drama yang ada kaitan ngan novel gak...
walaupun ada gak org kata x best..tp umie sampaikan boleh gak layan drama ni.... umie bukan tiap2 hari tgk..tu sebabla umie download drama ni..dan time umie wat n3 ni umie baru tengok episod 9 part L tu jatuh sampai keguguran....(sambil taip sambil tengok skrin sebelah tau..hihii)
 

disebabkan umie x pernah baca lagi novel ni...gigih la gak umie g beli online kat karangkraf...x sabar nak baca novel tu... insyaAllah minggu depan novel tu sampai la..

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...