Follow Us @umie.sapidah

Saturday, January 19, 2013

Setia Hujung Nyawa

Assalamualaikum...

ada sesiapa yang layan Setia hujung Nyawa???
hahaha..untuk pengetahuan u all umie pun layan gak la drama ni..
siap umie download lagi...hahaha...sb apa.. seronok pulak tgk drama ni..

dalam nak masuk 2 bulan ni..umie dah layan novel balik dan haruslah nak tgk drama yang ada kaitan ngan novel gak...
walaupun ada gak org kata x best..tp umie sampaikan boleh gak layan drama ni.... umie bukan tiap2 hari tgk..tu sebabla umie download drama ni..dan time umie wat n3 ni umie baru tengok episod 9 part L tu jatuh sampai keguguran....(sambil taip sambil tengok skrin sebelah tau..hihii)
 

disebabkan umie x pernah baca lagi novel ni...gigih la gak umie g beli online kat karangkraf...x sabar nak baca novel tu... insyaAllah minggu depan novel tu sampai la..

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...