Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, January 14, 2013

Roti-roti...

Assalamualaikum...


Hari Ahad...ingat nak sambung menjahit..tp..baru nak tumis sayur..then gas lak habis...
umie punya la keluarkan hotplate...tp naper lak hotplate ni x panas....setengah jam gak tunggu sayur mendidih tp x mendidih pun..nak keluarkan tong gas spare masalahnya kotak dah bertimbul atas tong gas..x larat nak angkat..mr. hubby lak xda kat rumah sb g ofis... so..mood pun ke laut... 

walaupun mood ke laut...tp kalau membaking laju jer..nasib baik oven x guna gas..guna letrik..heheh..

roti ni request by my hubby nak makan roti mcm pizza sosej tu...siap pg Giant dia tunjuk dia nak makan roti tu yang umie wat...so gigih la si isterinya ni watkan roti untuk dia...dia jarang nak request so...kalau dia request kena la wat..dapat pahala berganda-ganda sebab suami dah minta..hehhe...


so ni hasil roti dari 250 gm tepung tu...hehehe



1 comment:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...