Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, August 14, 2012

Deco-deco

Alhamdulillah..hari ni dah 25 ramadhan..tinggal beberapa hari jer lagi nak raya dan ramadhann1433h akan meninggalkan kita...dan thn nie..lambat lak nak deco dinding kat ofis...kali ni...simple jer deconya memandangkan cawangan umie memang ramai pun...setiap cawangan ada deco utk raya...tp thn ni ada ke xla majlis raya jabatan...ermmm...kalau xda tu xperla...hihihi...

xsabar rasanya nak cuti ni..jumaat ni umie dah cuti...balik rumah mertua di bt pahat dulu then raya ke 4 lak balik beraya di sarawak...yahoooo....best2..u all lak turn balik raya ni ke rumah mertua atau sendiri...kalau yg bujang tu memang la rumah sendiri kan..hehehe


No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...