Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, August 10, 2012

Biskut raya

Assalamualaikum....

wah..lama giler x update blog...bukannya xda idea cuma xda masa nak update..busy..bik rumah bukan nak sempat nak bkak notebook...balik rumah terus prepare makanan utk berbuka dan lepas tu start lak menjahit baju....penat tau...

so..hujung minggu ni jer ada masa nak wat kek dan biskut raya..
budak ofis ckp..biskut semperit sedap..so..umie teringin gak la nak try...so memang sedap...sedap..sedap..hehhehe..thanks kepada empunya resepi..rasanya umie ambik resepi ni dari myresepi...nantila umie watkan n3 khas utk resepi ni..ni just untuk simpanan umie..mana tau blh wat lagi...hihihihih



time umie wat n3 ni..umie tengah tunggu semperit umie ni habis bakar..sambil tu layan dulu lawak dari korea...hahahha...sambil tu gak tgk basuh baju(guna mesin basuh..)



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...