Follow Us @umie.sapidah

Thursday, July 12, 2012

Pie apple

Assalamualaikum...

umie ni kalau time hujung minggu..x sah kalau samada sabtu atau ahad..ada jer la oven kat rumah tu berasap..kalau x buat, rasa mcm lain la pulak..kadang-kadang wat sesuatu pun just umie ngan mr. hubby jer yang makan..then kalau ada lebih tu..bawa g ofis, boleh makan utk sarapan...lagi pun skrg ni..kalau nak turun g cafe ketat la sgt sb nak kena tulis nama kat buku la..oooohhh...complicated betul...dan start minggu ni nanti, mb giliran mr. hubby g beli makanan lak..hehehe...dah namanya dok 1 ofis...mr. hubby pun no hal..boleh belikan jer...

ni pai epal...
umie wat 2 minggu lepas...
epal kat rumah tu byk...sb pagi2 umie makan epal dalam kereta...dan dahla epal ni x manis dan rasa tawar n pahit..so apalagi..cari resepi berkaitan pai epal..so..jadilah painyer...
senang, mudah dan ringkas jer....hehhehe

selamat menjamu mata....


No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...