Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, July 12, 2012

Pie apple

Assalamualaikum...

umie ni kalau time hujung minggu..x sah kalau samada sabtu atau ahad..ada jer la oven kat rumah tu berasap..kalau x buat, rasa mcm lain la pulak..kadang-kadang wat sesuatu pun just umie ngan mr. hubby jer yang makan..then kalau ada lebih tu..bawa g ofis, boleh makan utk sarapan...lagi pun skrg ni..kalau nak turun g cafe ketat la sgt sb nak kena tulis nama kat buku la..oooohhh...complicated betul...dan start minggu ni nanti, mb giliran mr. hubby g beli makanan lak..hehehe...dah namanya dok 1 ofis...mr. hubby pun no hal..boleh belikan jer...

ni pai epal...
umie wat 2 minggu lepas...
epal kat rumah tu byk...sb pagi2 umie makan epal dalam kereta...dan dahla epal ni x manis dan rasa tawar n pahit..so apalagi..cari resepi berkaitan pai epal..so..jadilah painyer...
senang, mudah dan ringkas jer....hehhehe

selamat menjamu mata....


No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...