Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, May 31, 2012

Makan-Makan CPOPK @RedWok Bangi

Assalamualaikum....

sblm u all nak meneruskan membaca n3 ni..ingin umie maklumkan bahawa n3 ni agak panjang sb ingat nak upload semua gambar dalam ni tp..setakat 14 keping gambar cukuplah yer..hehehhe

1st all..we all wat makan-makan ni pun sebab nak meraikan cawangan dapat Anugerah Khas KP dan Anugerah Khas dari JPM sb Unit HRMIS dapat anugerah tu...dan baru-baru ni baru lepas APC dan ada pegawai yang belanja makan...

so..nak memulakan n3 ni..nak tunjuk la we all makan apa.. maaflah kalau ada yang terliur tu yer..kalau nak g makan tu..akhir gambar ni umie ada bagi nombor telefon retoran ni..hehhee
tengahari Selasa (29.5.2012) pengarah bagi pelepasan kuar awal jam 12.15 tenghari nak g 1 cawangan umie kuar awal..itu pun 1 cawangan ada 21 org dan 2 org lak x dtg sb EL dan cuti berpantang..yang pergi pun 19 jer..naik 5 buah kereta...



ni chicken lemon


siakap 3 rasa


tomyam santan...1st time umie rasa..tp umie lebih suka kuah merah atau putih la sb kuah santan ni heavy sgt la...


butter prawn


kangkung belacan

so far..makanan sedap..


ni time tunggu KC umie sampai...dah siap cedok dah tomyam dalam mangkuk..heheh




disebabkan xleh nak wat majlis birthday tiap bulan..so..we all wat la sekali majlis birthday untuk bulan Januari hinggalah Mei...dapat body shop lak tu...


ni lah KC(Ketua Cawangan) baru utk Cawangan umie...baru tak baru pun lom sampai setahun lagi bertukar dari JPA ke SPRM..namanya Encik Noryusran bin Sairan...
u all kenal??? hehehe



kek birthday...



so nilah wajah-wajah yang sambut birthday tu...
dan disamping tu..majlis ni untuk majlis perpisahan En. Razmie Hadi(baju kelabu) yang akan g DPA bulan 6 ni...selama 6 bulan dok DPA...nak balik ofis lama atau tidak..tu tak tau lagi lepas habis DPA tu..

dan pada hari yang sama...zidwan sambut birthday hari tu...


umie lak sebagai wakil tetap untuk potong kek...kalau ada kek jer..memang umie yang akan potongkan...


lepas kenyang makan nasi..pencuci mulut lak kek..disebabkan xda sudu...haruslah guna jari jer la..hehehe...
time ni dah kenyang sgt..jamah jer la bagi rasa..hehhee



last kali..sesi bergambar..rasa mcm lepas habis kursus lah bergambar mcm ni..heheh
gambar ni nak bagi kat En Hadi.. supaya dia akan ingat we all..hehehhe...

oklah...tu jer la untuk n3 ni...
kalau nak try tu..meh la dtg ke restoran ni seksyen 7 Bangi.. kalau nak booking pun boleh sb nanti dah datang situ, terus makan jer..x perlu la nak tunggu-tunggu...hehehe...


2 comments:

  1. wah2...terliur nengok makanannya..hehehe

    ReplyDelete
  2. @Kancilbiru

    memang sesuai tengok time lapar..hihii

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...