Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, February 08, 2012

Apam Polkadot @ Dot Dot

Assalamualaikum...

sejak akir-akhir ni blog ni dah jadi mcm blog masakan pulak dah..nasib baik x disertakan resepi sekali..hehhee..
umie x leh la tgk kalau hari cuti..maunyer ada jer la nak di try..

hari Selasa umie try wat apam polkadot ni..
1 time wat..dah lama dah teringin nak mengedot kat apam ni then hari ni baru nak wat..

org lain siap wat ladybird n angry bird pun ada ..tp umie dot ni jer mampu memandangkan pewarna dah expired..so warna merah ni jer la warna nya..hehhee



u all pernah wat...?
meh la try mengedot..hehhe


so..inilah rupanya yang dah siap..cumil-cumil jer...
rasanya pun cumil sekali ngap jer dah habis...
kira-kira..lebih dari 50 ketul umie wat...
resepi ni umie tgk kat blog Cik Tomato @ Cik Tom

mula-mula g jenjalan ke blog org lain..umie tgk semua guna susu segar...sb b4 ni mcm pernah tengok ada yang guna susu cair.. so..kat blog cik Tom ni boleh gak guna susu cair...so..umie try la resepinya...

Kalau nak tgk resepi umie..boleh klik sini---> Apam Polkadot


6 comments:

  1. salam;
    Boleh tahan juga kueh ni..gerenti bebudak suka kueh ni..

    ReplyDelete
  2. rajinnya...ciri2 isteri solehah tok..cm yummy jak biskut ya

    ReplyDelete
  3. @yusuflaili(Goku)

    Waalaikumsalam goku..bukan setakat budak-budak yang suka tp mak budak yang kat ofis tu pun suka...hehhehe

    ReplyDelete
  4. @M@iRaB@bY

    yesssszzzzaaa..kak mega..cuba jgn x cuba...

    ReplyDelete
  5. @Yumida

    alhamdulillah amin...apam tok mcm rasa apam senyum ya juak..hehhe

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...