Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, December 30, 2011

RM 4 900...

Assalamualaikum...

ada bran...??? u all beli apa dapat duit bonus hari tu...
umie...beli apa yang patut time g Langkawi tu jer la..hehehe....

ni mai nak tunjuk ni...gelang RM 4 900.00..tp x beli..nerai jer...
actually, harganya bukan la rm 4 900 seperti yang di khabarkan..hehehe..harganya jusr rm49.00 jer...

umie pinjam jer kat aunty kedai jam tu..dia jual emas celup...

dia gelak je umie p ambik gambar pakai gelang ni..hehehe...




gelang ni berat gak..mcm emas betul2..cuma celup jer la..heheh..

ni nak kumpul duit bertahun2 kalau nak dapatkan gelang ni..lain la kalau ada duit berguni-guni jatuh dari langit..bukat setakat gelang harga ni boleh beli...benda lain pun boleh beli...hehehe...


No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...