Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, December 29, 2011

Ca Ci's Spa

Assalamualaikum....

Hari tu time di Langkawi....kaki dah penat lepas naik Gunung Mat Cincang...
peha n betis dah lenguh dah...
hari last di Langkawi..sblm bertolak balik ke Putrajaya..sempat lagi umie n the gang iaitu Puan Zahnan, Puan Faridah n Suria ke Spa nak wat urustan kaki...

Tauke kedai ni isteri kepada tauke kedai Rams..sesiapa yang pernah ke kedai Rams kat Langkawi tu taulah kedai Rams tu apa..
Spa ni baru di buka kira-kira sebulan gitu...



Ca Ci's ni maksudnya aunty...


all tenguk bunting tu...foot massage RM28.00
tp disebabkan we all tinggal di De Baron Resort..dapat diskaun...tak la byk...just RM25.00 utk customer resort sb spa ni letaknya x jauh dari resort tu..lebih kurang 5 minit jer kalau berjalan kaki..hehehhe



ni kena rendam kaki dulu sebelum di massage...


so...kena massage...sedap gak rasa kaki...nak try...??? meh la.....



3 comments:

  1. Best nye!!! Sini jangan harap le dapat rege tu, sudahnya urut sendiri aje, hihihi

    ReplyDelete
  2. @Madam Sooyaree

    hahaha...tulahkan...kat Langkawi je nak p Spa urut kaki...tp kalau balik Putrajaya xda lak..sb sana byk guna jalan kaki kot...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...