Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, December 27, 2011

Haji Ismail Group (HIG)

1st time g Langkawi dan masih blur2...sb sampai jer kat jeti Langkawi, rasa mcm x cayer jer....
mcm mimpi pun ada...

sebut jer HIG semua org tau kecuali..org baru sampai mcm umie ni baru nak tau..hihi...

tgk coklat mata jadi butang sb bapak giler byk coklat...so..umie apa lagi..giler borong coklat...



ni..kat Pekan Kuah dan kedai ni..ada 2-3 kedainya jual coklat, peralatan dapur, minyak wangi dan byk lagi la..


so ni la coklat umie borong nak cecah rm1++.00
main sumbat jer dlm bakul..
mcm coklat kisses tu...hari tu hubby g labuan dapat harga rm15.90..tp kat langkawi boleh dapat rm 35.00 utk 3 bungkus...murahkan..hihihi...daim tu baru rm12.90, ferrero rocher rm19.00 dan coklat baru yg umie beli dan xpernah taste lagi adalah whittaker's almond gold..harga rm 6.50 1 bungkus tp kalau beli 3 bungkus baru rm19.00...memang sedap..penuh ngan almond...suke..suke....

kali ni pergi just dapat beli coklat jer tp lain kali nak g lagi beli pinggan mangkuk pulak la...hihihih... u all direcommended pergi...ramai gak org yg g honeymoon pergi sb inai kat jari pun x habis lagi...





2 comments:

  1. salam perkenalan dari kiter...wah murah, murah..kita nak gi langkawi ujung blan januari nih, nak borong cekelat gak la..hehehee

    ReplyDelete
  2. @iduraz

    salam kenalan gak iduraz...seronoknya...umie kalau ada peluang nak g lagi..kalau nak g kali ke 2 ni..nak beli pinggan mangkuk la..coklat tu memang nak giler tgk byk n murah jer...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...