Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, December 26, 2011

Tudung n Skirt Homemade by Umie Sapidah

assalamualaikum....

sekarang bersiaran di rumah...
boring ni..
belek2 gambar time g Langkawi hari tu..
ada beberapa gambar di tapis sblm di publish..hehhee

umie ke Langkawi sb ada meeting SKT...satu cawangan kat bahagian umie yang pergi...
xramai..dalam 17 org jer cawangan umie yang pegi...
naik lak bas panjang dan 1setiap sorang boleh duduk 2 kerusi..heheh...

etika berpakaian semasa meeting haruslah smart casual...
masalahnya umie kalau smart casual ni memang ada problem ckit..kalau meeting kat ofis..boleh jer nak pakai jubah..ni dah kalau luar kawasan ofis ni kena la cari pakaian yang sesuai sikit kan..hehehe...so disebabkan umie x selesa nak pakai slack..umie jahit sendiri skirt labuh n match ngan blause umie...hehe...tudung pun sama
kalau org nampak..mesti diorg kata umie beli 1 set..padahal umie jahit sendiri jer...
tulah jadi hobi umie skrg ni...kalau ada kain je..mesti menjahit..tudung syria yang umie pakai ke ofis pun umie jahit sendiri gak..lebih selesa dan warna pun x matching ngan org lain...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tadddaaaaaaaaaaaaa.....


so..inilah blause+tudung+skirt labuh yang umie maksud kan tu....
ada bran????? heheheh....



2 comments:

  1. @Mila@Rimbun

    hahahha...tula kak...dah beli patern tudung tu, habis la kalau tgk kain, mesti nak wat tudung..heheh

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...