Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, November 21, 2011

Quistina Thomas & Samsi Baharin Sebli

Assalamualaikum...

Alhamdulillah..tanggal 18 November 2011
Quistina Thomas & Samsi Baharin Sebli telah selamat di ijabkabulkan..
alhamdulillah.....sekali lagi..

actually..umie rasa mcm x cayer jer member umie ni nak kawin...
sb umie kenal dia dah 15 thn sejak sekolah menengah lagi...
kenal dia time umur 15 thn(tingkatan 3) sejak dia pindah ke sekolah umie...
umie dah kenal dia lama dah dan dah tau dia mcm mana org nyer...

now..dia dah jadi isteri org...kawin lak ngan senior umie semasa umie di Tingkatan 6 SMK Meradong, Bintangor. diorg ni telah matchkan oleh..sepupu kepada kakak ipar umie sendiri...
kecil betul dunia ni..



nilah dia pasangan pengantin tu...
hantaran perkahwinan adalah Rm12 919.80 (tarikh lahir Tina)
nilah wajah bestfrieng yang wajib dtg utk majlis ni dan umie sanggup balik anak meraikan majlisnya...


sebelah mlm selepas akad nikah ada majlis merenjis (tepung tawar)...
mlm ni umie yang make-upkan dia sb dia xda mak andam dan yang peliknya...muka org lain umie leh pulak tlg make upkan tp muka umie sendiri pun x bermake up walaupun secalit eye liner pun xda..bukan sekali..tp dah 2 kali dah umie jadi mak andam terjun jer bersama member umie yang lain...dan umie langsung xda alat make-up pun tp kawan umie yang sediakan peralatan tu...


cantik sungguh persalinannya..kelabu...rasa nak duduk bersanding sekali lagi jer ngan hubby..boleh? hehhehe....


hehehhe...umie suka tgk gambar ni..yang 2 org tepi umie relax jer..Tina n Umie siap buat aksi lak...hehhe....

untuk majlis resepi tu..nanti umie update lagi k..majlisnya di buat di Dewan Suarah, Sibu.....


1 comment:

  1. shanteekkknye pengantin 2...suuuwwweeeeettt sgt... anim ble tgok org kawen ni rase cm nk sanding lg pon ade..kihkihkih...tahniah wt pengantin...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...