Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, November 22, 2011

Majlis Resepsi Quistina Thomas & Samsi Baharin Sebli

Assalamualaikum...



so...inilah Dewan Suarah, Sibu tempat majlis resepsi tu..majlis kat dewan ni utk sebelah perempuan...yang belah lakinya pada 26.11.2011 di Kampung Penasu.



cantik kan pelaminnyer...


siap ada hulubalang, tukang silat lagi..semuanya diimport dari Sk Abg Ali..tepat Quistina ni mengajar...


ni pulak Okestra dari Sk Abg Ali gak..selain tu ada gamelan dan team marhaban semuanya diimport dari Kampung Sesang n Kampung Rejang...



taaaddaaa..cantik kan...



ada flower girls n flower boys


tina pakai busana ni memangcantik..baju ni bukan sewa tau tp dibuat khas..dan di tempah dari KL...so..lepas ni boleh simpan jer baju ni wat kenangan...dulu time umie pun umie buat sendiri jer bajunya...xda sewa n masih disimpan kemas di dalam almari lagi tu..


acara memotong kek..ni kek cheese..sedap dan gebu...



duduk di pelamin ni harus ada..hehhee...



umie suka gambar ni..



dan inilah gambar kenang kenangan bersama-sama kawan-kawan..yang lain semuanya dah balik...time ni majlis dah habis..org dah kemas meja tp pengantin still posing kat pelamin lagi...




Selamat Pengantin Baru Quistina & Samsi Baharin
umie doakan semoga kalian berdua dikurniakan zuriat..
menjadi isteri solehah dan suami yang soleh
bahagia dunia dan di akhirat...amin...


1 comment:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...