Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, August 12, 2011

Jumaat ke 2 Bulan Ramadhan

Assalamualaikum....

Tiap-tiap hari memerah otak nak fikir apa nak taip kat sini...last2 bukan tiap2 hari ada n3 di blog...
kosong jer umie tgk blog umie ni..
bulan Puasa ni nak mengupdate blog agak lemau la sedikit..tiada menu utk berbuka puasa seperti puasa sblm ni..bukannya x masak tp ada masak cuma mcm penyakit M nak snap gambar tu yang menguasai..hehe..nak wat macam mana kan..mr. hubby umie selalu kata.."kalau malas tak boleh nak tolong.."..hehhe..

dah nak masuk 2 minggu raya ni, baju raya still x siap lagi dah tengok resepi kek..hehhe..
tak tau bila la nak siap baju tu..ada 3 pasang lagi tu (baju mertua, baju melayu mr. hubby n baju jubah umie)
sekrang umie n mr. hubby tengah kemaruk tengok drama korea...balik kerja ker on dvd...tgk makan berbuka tengok dvd...3 hari 3 malam baru selesai 1 cerita...
minggu lepas lagi best...umie n mr. hubby boleh on dvd tu dari kul 1.30 petang n stop sampai kul 7.00 pagi hari berikutnya..tanpa tidur..hehehe..itu pun x selesai tengok lagi...

insyaAllah..minggu ni minggu nak mengemas rumah, menjahit baju kalau x tgk dvd lagi la..hehhe...kalau tengok lagi boleh jadi gian...hehhe....
harap2 la kerajinan itu datang...hujung minggu depan nak balik kampung suami dan minggu seterusnya dah balik kampung umie..nak raya...

alhamdulillah...tahun ni, tercapai gak hasrat nak beraya rumah sendiri..thn lepas beraya kat quarters...



3 comments:

  1. Wah best nye dia terror menjahit. sini nak potong seluar pun usd17!

    ReplyDelete
  2. kamek blum lagi ada peluang raya umah dirikempun ko. kitak sik balit ka raya tok?

    ReplyDelete
  3. Kmk belom beraya di kuarters maokpun rumah dikpun hehe.. Teringin juak eh.. :)

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...