Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, May 21, 2011

Udang Goreng Tompoyak

Assalamualaikum....

Mak umie dah ada kat rumah dah..dia sampai sabtu hari tu..dah seminggu dok rumah...
mlm dia sampai tu..dia request nak makan udang goreng tompoyak...

mlm pertama umie semua yang masak..dia ank tolong pun umie x bagi...
biar dia rehat dulu..tp dah 1 hari dia rehat masak...lepas tu tiap2 hari dia pulun masak...
dia memang suka masak...ada jer idea dia nak masak sesuatu...

so..memandangkan mr. hubby ada watkan tempoyak...
dia request nak makan udang goreng tompoyak ni...
memang sedap la...nasi memang bertambah jer....



nilah ruper udang goreng tempoyak tu...
udang tu mak bawa dari sarawak..hehehe
thanks mak sb bawakan untuk anak dan menantu mu ini..hehhee...
u all jamu mata jerlah yer..nak jamu tekak dah habis..hehehe


p/s: auto publish...u all baca ni mb umie dah nak sampai Kedah dah..g kenduri sepupu then terus ke Penang...





1 comment:

  1. bestnya mak kitak datang umie..mesti rindok ati nak

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...