Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, May 27, 2011

An-Nur AnCasa Express@Georgetown

Assalamualaikum....

2nd time ke Penang..
bandar yang happenning walaupun pukul 12 tengah malam pun still banyak kereta lagi kat jalan
dah mcm kat KL la pulak...dulu pergi bermalam kat Hotel Malaysia..

tp kali ni disebakan ada 4 org..kena lah ambik bilik besar ckit...
kalu nak sewa hotel..bajet besar pulak...
last2 ada kawan syor kan An-Nur ni..
rupa bentuknyer mcm hostel tp dalam nyer..nice..umie suka...warnanyer..gabungan oren nak ke merah gitu la...



ni ruang tamunya memang simple...nice



ni bilik master room tp xda bilik mandi asing..bilik madinnya kat luang ada 1 sahaja..



ni pulak second bedroom..ada 2 katil gak..



ni utk katil 1 sahaja..so katilnyer ada 5 org..
ni sebenarnya hotel bajet...pakejnyer serendah rm180 untuk 3 bilik..boleh pilih samada nak bilik yang ada kipas atau beraircond...umie pilih yang master room jer yang aircond sb mak umie xboleh nak kena kipas sgt..

pakej yang umie ambik yang rm200 sekali dengan sarapan pagi..tp pilihan menu adalah terhad jer..to so far ok...selesa..kalu u all nka tau lebih lanjut mengenai hotel ni..jom lah terjah
An-Nur AnCasa Express
sajer umie nak promote kat u all..hihihi



1 comment:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...