Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, May 23, 2011

Bersantai di Hari Wesak

Assalamualaikum...

Wesak Day hari tu umie bawa mak g jalan-jalan ke JJ Equine
actually..mak umie datang bersama mak saudara umie...
ada gak la org temankan dia dirumah..
mak saudara umie la yang setia nak teman kan umie...

ni mak umie(biru) ebrsama mak usu umie...

gambar umie bersama mak harus ada..hehhe...sama x??? umie pn x sure sama ke tidak..

ni time makan kat Pizza Hut..
dah tanya mak..nak makan nasi ker..nak makan ayam ker..atau nak makan pizza..dia kata nak makan pizza so..kitaorg berempat g la Pizza..
umie suka makan ni...

then inilah pizza yang we all order..2 ketul sorang..kenyang...xlarat nak habiskan...hehehe
u all nak? g la pizza hut yang berdekatan yer..hehehhe



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...