Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, May 19, 2011

Aku pun dapat gak...

Assalamualaikum...
dah petang gini baru nak update blog...

sejak akhir-akhir ni sibuk sikit..dah memandangkan malas nak beronline di rumah sb coverage kurang..bagus umie melayan mak dan berborak-borak lagi best..
so dah seminggu blog x berupdate..dan hari ni baru berupdate...

hari ni tadi ada Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang(APC) ofis umie...

dan hari ni jugak la 19.5.2011 umie telah di anugerahkan sijil ni..alhamdulillah..rezeki dari Allah...
setelah 4 thn berkhidmat..akhirnya...
selama xda la mengharap tp terima kasih kepada yang mencalonkan...alhamdulillah..semoga rezeki u all pun sentiasa akan murah...amin...




ni bukti sijilnyer...
ada sijil ni.bukan untuk membongkak..menunjuk bgus sgt tp sebagai cabaran utk diri umie dan u all semua supaya terus cemerlang hingga habis perkhidmatan...


kalau ada majlis adalah makan kan...
time ni dah haus giler...



jom makan...lauknya..nasi putih, ayam berempah, sayur campur, ikan masin+telur masin, sambal belacan+ualaman..makanan biasa jerlah...


akhir sekali kena ada gambar puannyer..ni umie bersama farah...rezeki anak dia yang tengah dia kandungkan tu..anak kedua..hehehhe...
selain umie...yang dapat dari BPSM PA ada 10 orang..
  1. umie
  2. farah
  3. shidah
  4. afif
  5. en. hadi
  6. abg man kecik
  7. en. zailan
  8. abg megat
  9. zaili
  10. en. zack
tahniah kepada penerima APC...


4 comments:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...