Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, April 29, 2011

n3 carca merba...

Assalamualaikum...

alhamdulillah..hari ni dah hari jumaat..
dah nak habis dah bulan 4...masuk pulak bulan 5..

hari semalam langsung xda wat n3..
entah lemau jer...bukannya ada kerja..nak baca buka exam pun lemau jer rasa..
rasa nak cuti jer ni...

umie lak menghitung hari ni...
lebih kurang 2 minggu lagi mak umie nak sampai sini...yaaahhooo..
boleh la bawa dia jenajalan ke Utara..dia pun teringin nak ke sana memandangkan sepupu umie nak kawin dengan org Utara..so nilah peluang nyer nak pg..umie bukannya xpernah sampai sana pun..belah utara semua dah pergi..Perlis sampai ke Padang Besar, Kedah ke Sg. Petani..Penang ke Seberang Perai..umie memang suka jenjalan...

seronoknyer cuti hujung minggu..hopefully minggu ni umie dapat kemaskan rumah hingga selesai..cyaiyokkk umie.....
masuk jer rumah ada meja ping pong dok kat tengah2..hahaha..
saper nak main..kalu dekat rumah umie tu boleh la join umie ngan mr. hubby main ping pong..hehe

hari ni umie xda g mana-mana...dok ofis jer..zue n gaya ajak umei g tengok wayang tp mr. hubby x galakkan umie g tengok wayang..kalu nak tengok movie..dia kata better beli VCD jer..okay..dengar jerla kata suami..

so..tengahari ni nak rehat-rehatla...
anyway...

SELAMAT HARI PEKERJA
untuk u all semua...




1 comment:

  1. selamat bercuti umie..best nya mak kitak nak datang.

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...