Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, April 11, 2011

3 hari dah bermalam di sana...

Assalamualaikum...

dah 3 hari umie bermalam di rumah baru...
start dari Jumaat mlm tu..plan last minit..hubby kata jom tido kat sana..
okay..umie on jerlah..itupun lepas hubby balik dari kelas malam...kul 12 lebih tengah malam..
angkut beberapa barang sperti tilam, bantal, selimut dan beberapa helai baju..

actually rumah tu dah di azan kan cuma xpernah tido lagi..selang sehari atau 2 hari memang umie g jenguk r umah tu lepas waktu kerja..

hari ni tadi..bertolak seawal jam 6.20 pagi..kereta memang dah banyak dah kat jalan nak menuju ke Putrajaya tu..kalu lambat ckit boleh jammed kat trafic light Simpang Dengkil/Bangi tu..
dengan lori, teksi dan bermacam2 kereta yang lalu kat situ..heheh

so rutin seharian akan berubah...
hopefully..with the new house bring me the new life..amin...



2 comments:

  1. taniah umie..dah bertambah aset kitak.

    ReplyDelete
  2. @mummysyafie

    thanks kak...alhamdulillah..rezeki nak dpt anak xtauk bila..beli jak la rumah dolok..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...