Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, February 28, 2011

Burger King

Assalamualaikum....

dah gaji kan..kalu rasa terliur tu boleh la g sekarang...hehhe

ok..ni cerita time dalam bulan Februari gak..ada 1 hari lagi nak tinggalkan bulan 2 dan esok dah masuk bulan 3..hehhe..
so gambar ni umie ambik time g Alamanda temankan Zuelina g wat gambar ukuran pasport utk gambar borang nikah nyer...almaklumla dah nak jadi MRS Zue bulan 4 nanti..so..tinggal 1 bulan jer lagi...

dah lama x g makan kat Burger King ni...biasa makan kat McD atau KFC jer...
gelas kecil 2 tu utk 2 yang berbadan besar....yang gelas tinggi tu utk org paling kecik a.k.a Zue..hehehhe..


we all makan biasa2 jer..try burger baru black pepper tu...
Zue yang belanja



ni lak model nyer..hehhehe..namanya Gayathiri...comelkan dia..umur muda lagi..kalu x silap umie 23 @ 24 thn...dia masuk ofis umie baru 20 thn..sekarang ni lebih kurang tu la umurnyer..hehhehe...

walaupun makan bertiga...tp kenyang..xleh nak habiskan fries tu...
ada free aiskrim lak tu...sedap...hehehe..
so..kepada sesiapa yang nak try...g la..yang paling dekat kat lokasi tpt kerja dan rumah umie adalah Alamanda jer...ehehhehe

3 comments:

  1. ni la salah satu aku x suka bw..
    sbb ada org review mknn..
    waaaa...
    aku lapar weh...

    ReplyDelete
  2. entry Food review mmg best apa...
    at least sambil JJCM leh servey tempat best cam ni
    tq 4 sharing....

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...