Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, June 15, 2010

Tupperware di Putrajaya

Bismillah....


Dah agak lama umie x wat n3 pasal Tupperware..so now..umie nak bagi tau..sekarang Tupperware tengah wat offer Mid-Year dari 11hb hingg 27 June ni..

so..kepada sesiapa yang berminat nak beli tu..g la ke Tupperware yang berdekatan...

dulu umie biasanya dapatkan stok kat Seri Kembangan...so sekarang tidak lagi..tp hanya di Putrajaya dah ada stokisnya..kedainya di Alam Anggun Tupperware Putrajaya..

kalu sesiapa nak tau..kedainya bersebelahan dengan Kamdar, Putrajaya di Presint 15....




klik pada gambar utk tumbesaran..hehhehehe



disebabkan lama dah x pergi Tupperware..xtau nak beli apa...sb kalu x..sblm g kedai tu..kena ulangkaji dulu barang yang nak di beli...so..ni yang umie berkenan nak beli botol yang kat atas tu...
haruslah beli dua..satu utk umie..ofcozla PINK..dan yang BIRU tu for my hubby..

1 comment:

  1. Kedai tupperware masih ada kat Putrajaya presint 15? Need to tukar cover tupperware yang dah haus - bekas ok lagi.

    Mintak tolong email adrianaabu75@yahoo.com.sg

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...