Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, June 11, 2010

Nak promote tudung pulak la..boleh?

Bismillah....

Di hari Jumaat yang mulia ni...
umie nak promote perniagaan org jer ni..hehhee...
dah xda kerja lain dan xda nak update apa kat blog ni..harus la update dan tolong kawan-kawan promote barang kan..mana tau rezeki diaorg..rezeki untuk umie jugak..hehhee...

n3 sblm ni pasal promote kek lapis Sarawak...
lepas ni pulak nak promote pasal tudung la ni...
sekarang ni dah mcm2 tudung ada di jual di pasaran sekarang ni kan..kalu pergi jalan TAR pun..diaorg akan offer untuk beli 1 kodi=20 helai kan..xkanlah nak pakai semua dan beli semua tudung 20 helai kan..so..kat sini umie nak promote sikit blog kawan umie yang jual tudung ni...

so exspecially kepada org yang berada di Sarawak...sekarang ni x susah nak dapatkan tudung latest di KL...akak yang punya blog ni jual tudung latest² dari KL dan harganya berpatutan...kalu ikutkan harganya pun lebih murah dari harga pasaran di Kuching...
u all apa tunggu lagi..grab je la tudung yang ada..lagi byk u all beli boleh dapat diskaun...

dalam blog akak ni..dia just tunjuk beberapa sample tudung yang dia jual je..kalu sesiapa yang nak tengok dan beli terus dari pada dia...jom la terjah blog dia..

kepada customer yang berada sekitar Kuching tu..tu boleh la call kakak tu dan dia akan sampai ke tempat anda...hehhe...




klik pada gambar untuk ke Riz@dia's Collection...


No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...