Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, June 15, 2010

kerja sapa la ni????

Bismillah...


ni..kerja sapa ni...habis berlubang-lubang iron board ni ha...
sapa nak bertanggungjawab???
of coz la it's me..hehhee

alahai..kesian iron board ni..xsampai pun setahun..dah berlubang-lubang..koyak dah...nasib baik x koyak sampai nampak papan iron board tu..hehehe..u all wat gitu ker..??? jgn tipu yer tuan puan..hehhe..saper ngaku yang iron boardnya dah sampai nampak papan iron tu..hehhe...mesti xnah ngaku..hahaha..disebabkan umie ni yang merosakkan iron board ni..mr. hubby telah membeli 1 silikon utk iron ni...








tadaaaaaaaaaa.................


ni lah silikon yang umie maksudkan tu..kalu x silap mr. hubby kata boleh cecah 200 celcius kepanasannya...


so lepas ni..umie xyah risau dah kalu nak letak iorn atas iron board ni...umie memang suka letak atas tu sampai koyak kain lapik tu..hahhhaa....ganas seh......

mr. hubby beli ni kat JJ 101 Mall, Puchong...dah lama beli baru teringat nka wat n3 ni..habis kat dalam rumah umie ambik gambar nak jadikan n3 sb dah ketandusan idea..hehhee

so kepada sesiapa yang lebih ganas dari umie tu boleh la beli ni..hehhee

2 comments:

  1. hehe...klakar la umie. tergelak baca perenggan ni

    "ni..kerja sapa ni...habis berlubang-lubang iron board ni ha...
    sapa nak bertanggungjawab???
    of coz la it's me..hehhee"

    ReplyDelete
  2. ayie: hehhee..klakar ek..thanks ayie..suspen je kan..padahal diri sendiri yang buat..hahaha

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...