Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, April 14, 2010

Genting Part 3 (Last)

Bismillah....

Bersambung lagi pasal n3 genting ni...layan la korang gambar ni sampai muntah..hahhahah


ni member umie..dia ni memang sempoi la..boleh la dia layan badut tu..hehehhe




dua org budak ni memang terer la main benda ni..yang paling lama budak pakai baju putih tu....








dah bebsrapa sesi nak cari pemenang..last sekali...gunakan gelung tu ikut still masing-masing then byk mana gelung yang kita guna..so..dia akan di kira pemenang...
perempuan hindustan ni...memang terer la..pakwe ke atau husband dia saiko prg lain..sampaikan budak-budak lain terkejut ngan saiko dia sb dia nak bagi makwe dia ni menang...hehhehe






ok...ni la wajah jelitawan yang pergi hari tu...hehehe...yang ada hanya 2 lelaki cute je...hahhaa...boleh gitu....
ni pulak aksi sempoi dari umie, ina n kak zah...kak zah pulak dah mcm org nak menari zapin..hheheh...steady la kak zah...



selain dari umie dan mr. hubby...sham dan lea ni pun pasangan suami isteri yang ikut sekali...Lea ni pun Sarawakian dan berkahwin dengan jejaka Perakian...umie lak Sarawakian + Johorian...hehhehe....



posing memang x habis posing..biasalah ada mr. hubby yang suka ambik gambar sambil geleng kepala..hahahaha



kat situ pulak ada satu pameran brg-brg...umie beli magnet je....




time balik dari Genting tu..kabus tebal dan cuaca sejuk sikit...takutnya time ni....sunyi jer..

so..tamatla kisah n3 pasal Genting...so..u all tunggu je la next trip umie nak g mana pulak yer....tata...

3 comments:

  1. hamboi2x... bejalan saje cik kak nih .. hihi

    ReplyDelete
  2. umie main tak gelung tu??
    eh..jajan utk ina takde? hihi

    ReplyDelete
  3. lana: heheheh..ada org ajak jenjalan..

    ina: xnak main..mau nyer hubby umie asyik jeling je nanti..hhahah

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...