Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, March 17, 2010

Nak balik kampung lagi la....

Bismillah...


Raya lambat lagi kan..tp umie dah nak tengok tiket for the second trip balik Sarawak..

umie ni x balik Sarawak lagi dah nak beli tiket for the second trip..hehhehhe...

mr. hubby la dia yang suruh umie tengokkan tiket² murah nak balik lagi...

Raya thn ni umie akan raya di Batu Pahat, Johor...then mb 1 week after raya baru la balik ke Sarawak...

time lepas kawin ri tu mak umie dah mention siap² kat mr. hubby n My MIL....setiap kali raya kena balik Sarawak..x kisah la hari raya ke berapa..asalkan raya....

Nasib baik la waran tambang mengunjungi wilayah ada...kena la guna tambang tu utk balik raya..yang best nyer sb naik MAS...kalu balik time biasa tu naik Airasia...Everyone can fly..hhehhe

so..sekarang ni umie tengah usha² tiket..ingat nak balik berpuasa di sana..ingat nak beli tiket on 17th August until 14th August 2010

boleh la mr. hubby merasa mcm mana berpuasa di sana n tolong mak umie tolak kereta sorong jual ABC sedap..hehhehehe...boleh gitu....

mak umie ni suka berniaga..dah tua-tua pun dia rajin gak nak wat..nak wat mcm mana..dah minat dia...

so...mr.hubby..apalagi booking la tiket tu..kalu naik MAS RM676.00 KL-Sibu then kalau
Air Asia RM442.00. Air Asia ni pun murah gak ni....

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...