Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, March 17, 2010

alahai..teringin nyer....

Bismillah....

u all dah makan tengahari ker?? makan apa tu???
meh kongsi ckit ngan umie..umie nak tau gak u all makan apa.....

time umie wat n3 ni..umie tengah tunggu laksa penang...
petang semalam g pasar malam tp tnegok laksanya mcm serik je nak beli sb kuahnya tawar dan kureng...hehhee

umie pernah makan laksa ni time kat Balik Pulau, Penang..memang kaw² giler la..ikan dia memang rasa hampas je kat dalam mulut..tu maksudnya memang kuahnya byk ikan..hehhehe...sedap...hehhe

tula sampai sekarang ni x jumpa lagi laksa sedap gitu....
naper la member umie ni balik lambat sgt..dah terliur dah nak makan ni..
petang smealam pun diaorg ada beli gak..kata sedap..tu yang nak try ni..kalu x sedap..taubat la nak beli lagi....

umie kalu makan laksa ni..1 je...umie xnak bubuh bawang..ee..x suka..x suka bawang mentah..
tadi dah mention kat kawan..kalu boleh xyah la bubuh bawang dalam laksa umie...
nanti selera umie terbantut lak time mejamu laksa tu...

nanti kalu diaorg dah sampai dan umie dah jamah laksanya nanti umie bagaitau eh..sedap ke x sedap...






gambar ni belas kasihan dari en google..lagi la makin terasa kuahnya walaupun x makan lagi..hehhehe




No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...