Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, March 25, 2010

My Best Friend Wedding...

Bismillah...

Ahad minggu lepas..umie dan mr. hubby menghadiri majlis persandingan kawan umie di Kg. Selalang, Sarikei Sarawak....

Tahniah Serimah dan Sarip...umie doakan kalian di murahkan rezeki, bahagia dunia dan akhirat serta mendapat zuriat yang ramai...amin...



ni lah wajah pengantin perempuannya...Serimah ni school mate umie semasa di SMK Sg. Paoh Sarikei sejak dari Tingkatan 1 hingga la sekarang ni dan masih berkawan rapat lagi...


sweet je muka dia kan..hhehe




nilah pengantin lelakinya...namanya Sarip...diaorg make up ni di rumah kawan umie...




suka tengok gambar ni..hehhe...candid...
Sarip ni senior course umie time di Poli dulu..dan diaorg ni memang dah lama kenal...


dah la time majlis ni elektrik xda berpenuh² la pengantin...



ni la wajah-wajah best friend umie.....marina, Serimah dan Tina.....




i like...gamabr ni pun umie suka gak...





last sekali gambar we all sebagai hadiah dan tanda persahabatan...we all collect duit then belikan Serimah cincin belah rotan dan siap tulis nama lagi kat dalam cincin tu dengan SQMN 190310...
time umie kawin hari tu pun dapat gak cincin daripada diaorg...



klik sini




Selamat Pengantin Baru Serimah dan Sarip

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...