Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, December 07, 2009

Shopping ke IKEA

Bismillah....

Sabtu lepas...lepas ambik stok barang Tupperware, umie dan mr. hubby terus terjah ke Damansara sb nak g IKEA..ni second time umie g sini..gitu gak ngan mr. hubby...baru hari ni ada peluang nak g sbnya..stp hujung minggu umie dan mr. hubby memang x dok rumah...keluar je kerjanya...cara umie dan mr. hubby spend time together-gether ialah..keluar berdating..boleh gitu..biasala..time baru kenal dulu..keluar beriga..sekarang dah kawin...boleh la keluar berdua je tanpa peneman....kenangan yang cukup indah...
so berbalik kepada topik asal pasal IKEA ni....
sebenarnya umie datang sini sb nak survey barang untuk dalam rumah umie...biasala kan..org baru kawin...ooopppsss...baru kawin ker? dah nak masuk 9 bulan baru kawin ker? of coz la...hehhehe..boleh gitu...


walaupun org tau IKEA tp xsemestinya pernah datang kan..ada sesetengah org wat IKEA ni mcm tempat bershopping seolah-olah membeli pakaian..taukan maksud umie..barang rumahnyer memang barang dari IKEA je...umie pernah jumpa org gitu..kakak kawan umie sendiri..almost dalam rumah memang dari IKEA...so nice..umie suka...lagipun dia humble je org nyer...org berada la jugak...dia mampu kan..apalah salahnya....


masuk je parking..umie dan mr. hubby terus parking kat P2..tp x ingat la row brapa..kalau x silap F kot...sb senang nak cari tp x ingat jugak..hahha...walaupun senang cari tp sesat jugak nak cari..bayang kan..umie park kat P2 tp p cari kat P1 manala lak jumpa..nasib baik la mat Nepal tu baik hati bagitau tengok kat parking tiket tu P berapa..hehhehe....klakar pun ada gak...


so kepada sesiapa yang nak g IKEA tu,,meh tengok jadual bila buka dan tutup nyer...so senang la nak cari..nak pg sini pun senang..x susah pun..memang ada signboard IKEA...Tujuan umie datang ke IKEA ni adalah nak g beli coffee table dan meja laptop umie...


tau x ni aper? kotak dan kotak di atas kotak..hahahha..ni la dia kotak atau meja laptop umie sblm ni..kesian kan...hehehhe...dan umie dah transform dia ke ini...
.
.
.
.
tadaaaaaaaaaaaaa.........

ni la meja laptop umie yang baru...merah gitu mak ngah....hehhe..kalu ada pink umie dah beli pink..disebabkan xda..so umie beli la merah..hitam pun ada gak..nak tukar taste lak..nak merah la..lawa gak....slim gitu..hehhehehe....
selain meja laptop ni..umie ada bei gak coffee table, lilin aroma terapi.....penyangkut tudung dan byk lagi la...so..next n3 umie cerita pasal perabot lain lak..mnggu ni memang nak beli perabot rumah je..hhehehhe...BEST


Image Hosted by ImageShack.us

1 comment:

  1. tak gi makan kat cafe dia?
    ina suka makan kat situ :D
    kekadang tu all da way fr putrajaya juz nak p makan meatball dia je hikhikhik

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...