Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, December 05, 2009

Makan Malam

Bismillah...


Balik kerja petang semalam umie terus rush ke Warta sb nak ambik spek mata sb tauke kedai dah call...
tp n3 kali ni umie bukan nak cerita pasal spek n3 kali ni nak cerita pasal makan malam umie...petang semalam beli barang kat Warta untuk masak menu seperti kat bawah ni...
dah agak lama umie xda wat n3 pasal menu makan malam umie kan...
so malam tadi umie masak seperti gambar kat ni...


kerang kicap ni mr. hubby request sb member ofis dia ada masak kerang ni dan dia bagi mr. hubby rasa..alhamdulillah..masakan umie x menghampakan dia..dia kata sedap dari member dia buat...hehhehe....mr. hubby ni jenis yang berterus terang..kalu sedap dia kata sedap..kalu x sedap..dia akan kata juga x sedap..alahamdulillah..setakat ni..xda lagi yang menghampakan dia..tengok la mr. hubby i....chubby gitu...hehhehe

ni pulak sayur labu kuning...kalu resepi mr. hubby dia akan letak santan..tp umie x...umie masak biasa je..tumis bawang je tau..mr. hubby suka..hhehehe


ni pulak sambal ikan bilis.mr. hubby yang request jugak..kalu makan sayur labu ni..dia kata nak kena ada sambal ni..oo..umie watkan la untuk dia gak..hehehhe....

berselera betul mr. hubby umie makan....so..next n3 umie akan publish pasal benda lain lak yer...now..umie nak bersiap g IKEA......see ya............


Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...