Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, May 08, 2009

meet my bestfriend...

Meet my bestfriend@kazen ku Eta..Nama penuhnya Norita binti Atek..Esok x sabar rasanya nak jumpa dia...dulu..time belum sekolah lagi umie dah berkawan ngan dia..sekolah tadika pun sama, sekolah rendah pun sama tp berlainan kelas...lepas masuk sekolah menengah pulak masing-masing berpindah sekolah..umie sekolah kat smk sg paoh, sarikei dan dia pulak kat smk bandar sarikei. umie tukar sekolah pun sb ikut kakak umie yang mengajar kat sekolah tu..walaupun berlainan sekolah tp kitaorg still bercontact jugak...Then habis sekolah menengah, dia senior umie kat politeknik Kuching, Sarawak..time tu dia ambik Sijil Ukur Tanah dan umie pulak ambik course Diploma IT. Sekarang ni..masing-masing dah ada kerjaya sendiri...
Now..dia pun dah berkeluarga dan mempuyai seorang anak bernama Danish..comel anaknya.. k..setakat ni je la umie nak update tok hari ni..esok kalu umie dah jumpe dia..umie akan update untuk next n3 nanti k...

post signature

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...